KIJK VOOR ONZE ACTUELE PROJECTEN OP FACEBOOK EN INSTAGRAM.

MAATWERK

WIJ BOUWEN JOUW TINY HOUSE OP MAAT, MET OOG VOOR DETAIL. EEN TINY HOUSE VAN LIBERTÉ IS NIET ALLEEN EEN VOLLEDIG UITGERUSTE, ZELFVOORZIENENDE WONING DIE HELEMAAL OP JOUW WENSEN EN SMAAK IS AFGESTEMD. HET IS EEN MEUBELSTUK, EEN KUNSTWERK HAAST, MET EEN HOOGWAARDIG TECHNOLOGISCH KLOPPEND HART. FUNCTIONALITEIT VERPAKT IN EEN PRACHTIG DESIGN.

Bekijk de filim

WERK

Gereden kilometers
Huisjes
Landen
Background_image_12

ONS VERHAAL

HET VERHAAL VAN LIBERTÉ IS EEN NOOIT EINDIGENDE ZOEKTOCHT NAAR SCHOONHEID. EEN AVONTUUR DAT LANG GELEDEN IN FRANKRIJK BEGON. TWEE SOULMATES DIE ELKAAR VONDEN IN DE WENS OM MOOIE DINGEN TE MAKEN EN ECHT VAN BETEKENIS TE ZIJN VOOR EEN KLANT.

TEAM

Profile_Gijsbert

Gijsbert Schutten

HIJ WEET ALLES VAN DRAADJES, OMVORMERS, POMPEN EN DOMOTICA.
DEZE EINSTEIN IS CONTINU IN DE WEER MET NIEUWE OFFGRID TOEPASSINGEN EN BAANBREKENDE EXPERIMENTEN MET ZIJN EIGEN TINY HOUSE, WAAR HIJ MET ZIJN GEZIN IN WOONT, ALS LABORATORIUM.
NAAST DAT HIJ OOK EEN AARDIG POTJE KAN TIMMEREN IS HIJ OOK VERANTWOORDELIJK VOOR HET KLANTCONTACT EN DE COMMUNICATIE.

  Profile_Gijs

  Gijs Coumou

  MOOIE DINGEN MAKEN. DAT IS WAT GIJS HET LIEFSTE DOET. ZIJN HART GAAT SNELLER KLOPPEN VAN HOUT & METAAL EN MET ZIJN GOUDEN HANDEN MAAKT HIJ DATGENE WAT IN ZIJN HOOFD ZIT TOT WERKELIJKHEID, WAARBIJ DE LAT ELKE KEER NET IETSJE HOGER GELEGD WORDT.
  HET CREATIEVE BREIN VAN DE ONDERNEMING. NET ALS AL HET GRAFISCHE WERK ZIJN OOK ONZE EIGEN ONTWERPEN VAN ZIJN HAND.

   HET PROCES

   • 01

    INTAKE

    TIJDENS DE INTAKE MAKEN WE KENNIS MET ELKAAR. WE KIJKEN NAAR VOORBEELDEN DIE JE HEBT MEEGENOMEN OF SCHETSEN DIE JE AL HEBT GEMAAKT. WE GEVEN ADVIES EN HELPEN JE VANUIT ONZE ERVARING EEN WEG TE ZOEKEN IN HET OERWOUD AAN KEUZES DIE TE MAKEN ZIJN. EEN INTAKE DUURT ONGEVEER EEN UUR EN KOST €75,-

   • 02

    ONTWERP

    WE MAKEN EEN ONTWERP OP BASIS VAN JOUW WENSEN EN IDEEËN. UITEINDELIJK RESULTEERT DIT IN EEN 3D MODEL VAN JOUW DROOMHUISJE.

   • 03

    BOUWEN EN TESTEN

    HET GAAT ECHT BEGINNEN! IN ONZE WERKPLAATS IN WERKENDAM WORDT JE HUIS GEBOUWD. TIJDENS DE BOUW HEBBEN WE VEEL CONTACT EN OVERLEG. GEMIDDELD BOUWEN WE 2 TOT 2,5 MAAND OVER EEN HUISJE. ALS HET HUISJE KLAAR IS HOUDEN WE HET GRAAG NOG HEEL EVEN BIJ ONS OM ALLE SYSTEMEN GOED TE TESTEN.

   • 04

    TRANSPORT EN INSTALLATIE

    VOOR EEN TINY HOUSE ON WHEELS KUNNEN WE HET TRANSPORT ZELF VERZORGEN, WE HEBBEN HIER RUIME ERVARING MEE. VOOR EEN HUISJE OP EEN VAST FRAME WERKEN WE SAMEN MET EEN VASTE TRANSPORTEUR.
    UITEINDELIJK KOMT JE HUISJE OP DE BESTEMMING EN ZULLEN WE JE HELPEN MET PLAATEN EN INSTALLEREN.

   • 05

    EVALUATIE EN ONDERHOUD

    JE HEBT DE SLEUTEL GEKREGEN, NU IS HET HUIS JOUW VERANTWOORDELIJKHEID EN KUN JE DE DROOM GAAN LEVEN. WIJ BLIJVEN GRAAG OP DE ACHTERGROND BETROKKEN VOOR ONDERHOUD OF AANPASSINGEN.

   SCHROEVEN
   METER STROOMKABEL
   ZONNEPANELEN
   M2 HOUT

   MEER WETEN?

   CONTACT

   TESTIMONIALS

   LET`S GET IN TOUCH