Kijk voor onze actuele projecten op Facebook en Instagram.

Uniek

Wij bouwen jouw Tiny House. Uniek en op maat, met oog voor detail. Een Tiny House van Liberté is niet alleen een volledig uitgeruste, zelfvoorzienende woning die helemaal op jouw wensen en smaak is afgestemd. Het is een meubelstuk, een kunstwerk haast, met een hoogwaardig technologisch kloppend hart. Functionaliteit verpakt in een prachtig design.

Bekijk de filim

WERK

ONS VERHAAL

Het verhaal van Liberté is een nooit eindigende zoektocht naar schoonheid. Een avontuur dat lang geleden in Frankrijk begon. Twee soulmates die elkaar vonden in de wens om mooie dingen te maken en echt van betekenis te zijn voor een klant.

TEAM

Profile_Gijsbert

Gijsbert Schutten

Hij weet alles van draadjes, omvormers, pompen en domotica.
Deze Einstein is continu in de weer met nieuwe offgrid toepassingen en baanbrekende experimenten met zijn eigen tiny house, waar hij met zijn gezin in woont, als laboratorium.
Naast dat hij ook een aardig potje kan timmeren is hij ook verantwoordelijk voor het klantcontact en de communicatie.

  Profile_Gijs

  Gijs Coumou

  Mooie Dingen Maken. Dat is wat Gijs het liefste doet. Zijn hart gaat sneller kloppen van hout & metaal en met zijn gouden handen maakt hij datgene wat in zijn hoofd zit tot werkelijkheid, waarbij de lat elke keer net ietsje hoger gelegd wordt.
  Het creatieve brein van de onderneming. Net als al het grafische werk zijn ook onze eigen ontwerpen van zijn hand. Gijs woont zelf ook uniek: met zijn gezin op een niet zo tiny woonboot.

   Het proces

   • 01

    INTAKE

    Een Tiny House laten bouwen is geen eenvoudige stap en vergt naast een goede voorbereiding ook wederzijds vertrouwen en een goede klik. Tijdens de intake maken we kennis met elkaar. We kijken naar voorbeelden die je hebt meegenomen of schetsen die je al hebt gemaakt. We geven advies en helpen je vanuit onze ervaring een weg te zoeken in het oerwoud aan keuzes die te maken zijn. Een intake duurt ongeveer een uur en kost €75,-

   • 02

    ONTWERP EN OFFERTE

    Als we na de intake besluiten met elkaar verder te gaan moeten we eerst zorgen dat er een definitief ontwerp komt. Misschien heb je zelf al een gedetailleerd ontwerp gemaakt of laten maken. Zo niet, dat kunnen wij dat zelf, al dan niet in samenwerking met een architect. Na een aantal sessies heb je uiteindelijk een duidelijk 3D ontwerp waar al je wensen en ideeën voor zover mogelijk in verwerkt zijn. Tenzij je met ons ontwerp zelf aan de slag wilt krijg je er ook een duidelijke offerte bij voor het laten bouwen.

   • 03

    BOUWEN EN TESTEN

    We gaan aan de slag. We hebben een mooie overdekte werkplek in Werkendam. Tijdens de bouw houden we je goed op de hoogte door regelmatig foto’s te sturen, maar je zult ongetwijfeld zelf ook regelmatig even langs komen. Gemiddeld bouwen we 2 tot 2,5 maand over een huisje. Als het huisje klaar is houden we het graag nog heel even bij ons om alle systemen goed te testen.

   • 04

    TRANSPORT EN INSTALLATIE

    Voor Tiny Houses die over de snelweg mogen bieden we ook het transport aan. Inmiddels hebben we ruime ervaring met het rijden van deze gevaartes en draaien we onze hand niet om voor dit avontuur. Eenmaal op de plek stellen we het huisje waterpas en zetten de systemen in werking. Desgewenst timmeren we nog een veranda, maar dan komt ongetwijfeld het moment dat je zelf helemaal verantwoordelijk bent voor je huis.

   • 05

    EVALUATIE EN ONDERHOUD

    Je bent thuis in een Tiny House. Je hebt je eerste potje gekookt en gedoucht met regenwater. Dan is het tijd om te evalueren. Is alles naar wens? Zijn er nog aanpassingen nodig? We kunnen altijd terug komen. En om te zorgen dat alles ook goed blijft werken kunnen we ook elk jaar een keer langs komen om alles te controleren.

   SCHROEVEN
   METER STROOMKABEL
   ZONNEPANELEN
   M2 HOUT

   Meer weten?

   CONTACT

   TESTIMONIALS

   LET`S GET IN TOUCH