TH 'Be Curious and Wonder'


Augustus – Oktober 2018
6,5m x 2,55 x 4m
Red Cedar met verzinkt stalen dak
Off-grid

ontwerp: aangeleverd door klant

Ons eerste huisje met Red Cedar aan de buitenkant wat het een luxe uitstraling geeft. Het ontwerp heeft de klant zelf aangeleverd, de technische uitwerking hebben wij gemaakt.

Een huisje ontworpen voor 1 persoon, maar met de mogelijkheid om er met z’n tweeën te wonen. Door de slaaploft in het midden te plaatsen ontstaan er haast als vanzelf 2 ruimtes, een woonkamer waar je heerlijk kunt ontspannen bij de kachel en een meer functionele ruimte bij de keuken en de werkplek.

De kozijnen voor dit huis hebben we zelf gemaakt. Tegenwoordig hebben we zoveel projecten dat we dit uitbesteden aan een timmerfabriek en hoeven wij ze alleen te plaatsen. Groot voordeel is dat we de kozijnen op kleur kunnen bestellen.

Timmerman, blijf bij je zaag zo luidt het spreekwoord niet. Maar wij houden niet van schilderen dus wij leveren de huisjes altijd af met een onbehandeld interieur. Hierdoor kunnen onze klanten juist hun eigen bijdrage aan de bouw leveren, in onze optiek essentieel voor een intens proces als de bouw van een tiny house.