Gijs Coumou

MOOIE DINGEN MAKEN. DAT IS WAT GIJS HET LIEFSTE DOET. ZIJN HART GAAT SNELLER KLOPPEN VAN HOUT & METAAL EN MET ZIJN GOUDEN HANDEN MAAKT HIJ DATGENE WAT IN ZIJN HOOFD ZIT TOT WERKELIJKHEID, WAARBIJ DE LAT ELKE KEER NET IETSJE HOGER GELEGD WORDT.
HET CREATIEVE BREIN VAN DE ONDERNEMING. NET ALS AL HET GRAFISCHE WERK ZIJN OOK ONZE EIGEN ONTWERPEN VAN ZIJN HAND.

Gijsbert Schutten

HIJ WEET ALLES VAN DRAADJES, OMVORMERS, POMPEN EN DOMOTICA.
DEZE EINSTEIN IS CONTINU IN DE WEER MET NIEUWE OFFGRID TOEPASSINGEN EN BAANBREKENDE EXPERIMENTEN MET ZIJN EIGEN TINY HOUSE, WAAR HIJ MET ZIJN GEZIN IN WOONT, ALS LABORATORIUM.
NAAST DAT HIJ OOK EEN AARDIG POTJE KAN TIMMEREN IS HIJ OOK VERANTWOORDELIJK VOOR HET KLANTCONTACT EN DE COMMUNICATIE.

In 2007 ontmoetten 2 mannen elkaar in Frankrijk. Dit was het begin van een mooie vriendschap waarin de liefde voor het maken van mooie dingen steeds verder tot bloei kwam. Dit resulteerde uiteindelijk in 2017 tot de oprichting van Liberté Tiny Houses.
Vanuit de ervaring van de een die zijn eigen tiny house bouwde en de vakmanschap en creativiteit van de ander zijn we begonnen in een boerenschuur met het bouwen van maatwerk huisjes. Al snel kwam daar het ontwerp bij. We deden transporten, service en onderhoud, workshops en lezingen. We ontwikkelden onze eigen stijl en kregen steeds meer ervaring. In 2018 zijn we verhuisd naar Werkendam en langzaam groeiden we ook in mankracht en capaciteit. Maar nog altijd staat die eerste passie voor schoonheid centraal. En nog altijd is Frankrijk nooit ver weg.